![]() |
Cevizli Maş Piyazı
Cevizli Maş Piyazı Tarifi - Cevizli Maş Piyazının Yapılışı
malzemeler: 1 su bardağı maş 1 demet maydanoz 3 dal taze soğan Yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi Tuz Kırmızı pulbiber Yapılışı: 1. Maşı yıkayıp süzün. Bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve kabukları patlamayacak kadar haşlayın. Süzgece alıp suyunu süzün. 2. Taze soğan ve maydanozu temizleyip yıkayın. İnce ince doğrayıp bir kaba alın. Ceviz içi, süzülmüş maş, tuz ve pulbiber ekleyip karıştırın. Üzerini maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.