![]() |
Beyin Haşlama
Beyin Haşlama Tarifi - Beyin Haşlama Nasıl Yapılır - Beyin Haşlama Malzemeleri
Beyin Haşlama MALZEMELER: 6 tane koyun beyni, 1 havuç, 1 baş soğan, 3 adet nane, karabiber, maydanoz, tuz, su. YAPILIŞI: Beyinler soğuk suda bekletilir. Sonra bıçağın ucuyla zarları soyulur. • Soğan “ince ince” doğranır. Havuç dilimlenir. İstendiği kadar maydanoz doğranır. Tuzlanır. Karıştırılır. • Sonra hepsi tencereye konur. Beyinler ilave edilir. Üstüne çıkacak kadar su konur. • Orta hararetli ateşte 25 dakika kaynatılır. • Beyinler kendi suyunda soğuduktan sonra tabağa alınır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.