![]() |
Sığır Dil Panesi
Sığır Dil Panesi Tarifi - Sığır Dil Panesi Nasıl Yapılır - Sığır Dil Panesi Malzemeleri
1 adet sığır dili 2 yumurta 2 çorba kaşığı un 150 grnm galeta tozu 250 gram havuç 1 kutu bezelye veya 500 gram iç bezelye 3 patates 200 gram tereyağı tuz Sığır dili, üzeri iyice kazınarak, bol suda yıkanır ve haşlanır. Ateşten indirileceğine yakın tuz konur. Bir tabağa alınarak üzerindeki deri soyulur, soğutulur. Bir santim genişliğinde dilimlere kesilir, her dilim una, yumurtaya, galeta tozuna bulanarak yağda kızartılır, yanına garnitür olarak haşlanmış bezelye, pa'tates, havuç konarak servis yapılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.