![]() |
Baharatlı Ciğer Tava
Baharatlı Ciğer Tava Tarifi - Baharatlı Ciğer Tava Nasıl Yapılır - Baharatlı Ciğer
Malzemeler: Yarım kilogram dana ciğeri, 3 patates, 2 havuç, 4 dal taze soğan, yarım demet maydanoz, 1 çay bardağı sıvıyağ kekik, pul biber tuz. Hazırlanışı: Dana ciğerinin zarını soyup kuşbaşı iriliğinde doğrayalım. Havucu ve patatesleri iri şekilde doğrayıp kızdırılmış sıvıyağda kızartalım. Ayrı bir tavada ciğerleri karıştırarak kavuralım. Delikli kepçe ile alarak patates ve havuçların üzerine ekleyelim. İçine kıyılmış taze soğanları, maydanozu, pul biberini, kekiği ve tuzu katıp karıştıralım. Arzuya göre lavaş ekmek ile servis yapabilirsiniz. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.