![]() |
Bezelyeli Böbrek
böbrek nasıl pişirilir - bezelyeli böbrek tarifi - bezelyeli böbrek yapılışı
Malzemesi: 500 gr. dana böbreği, 150 gr. margarin, 250 gr. soğan, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 büyük kutu konserve bezelye 1 çorba kaşığı salça, tuz, biber, 1 su bardağı et suyu Hazırlanışı: Dana böbreklerini küçük küçük kesin. Soğanları dört parçaya bölün. Margarini bir kapta kızdırın. Bu yağa soğanları ilâve edip 15 dakika kızartın. Böbrekleri ayrı bir kapta zeytinyağda kızartın. Bezelyeleri ve 1 su bardağı et suyunu ilâve edin. Kızarmış soğanları da böbreklere katın. Tuz, biber ve salça ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.