![]() |
Ciğerli Yarma Pilavı
Cİğerli Yarma Pilavı Tarifi - Cİğerli Yarma Pilavı Nasıl Yapılır - Cİğerli Yarma Pilavı Malzemeleri
2 su bardağı aşurelik yarma 300 gr tavuk ciğeri 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarma akşamdan ıslatılır. Ertesi günü yumuşayana kadar haşlanır. Tencereye teryağı konur, eriyince ince kıyılmış soğan atılır, pembeleştirilir. Üzerine ciğer ve salça eklenir. Ciğer yumuşayana kadar pişirilir. Tuz eklenir. Ciğerli karışımın üzerine suyu süzülmüş yarma atılır, karıştırılır. Sıcak tüketilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.