![]() |
Greyfurt Kabuğu Reçeli
Greyfurt Kabuğu Reçeli Tarifi - Greyfurt Kabuğu Reçeli Yapılışı - Greyfurt Reçeli
GREYFURT KABUĞU REÇELİ GREYFURT KABUĞU REÇELİ Kabukları iki gün suda bırakınız. Birkaç kere suyunu değiştiriniz. Haşlayıp suyunu süzünüz. Kabukların 1,5 misli şekeri az su ile kaynatıp koyulaştırınız. Kabukları koyup yavaş yavaş pişiriniz. İneceğine yakın limon tuzu veya limon suyu ve greyfurt suyu ilave edip 5- 10 dakika sonra ateşten alınız. Not: Greyfurt ne kadar kaynatılırsa, kaynatılsın doğal acılığını kaybetmez. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.