ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Dilekçe (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=18848)

angelesdream 06-20-2007 02:25 PM

Dilekçe
 
Dilekçe:


"Tunceli İli Nazimiye İlçesi"nde teröristlerle girmiş olduğu çatışmada şehit olan oğlum jandarma komando........ nın geriye kalan askerliğini babası olarak tamamlamak istiyorum. Gereğini arz ederim."


Dilekçe Kars"tan gönderilmiş. Tunceli İl Jandarma Komutanı da buna cevap yazmış:

Komutanın cevabı:

"GÖNDERMİŞ olduğunuz 25.06.1999 tarihli dilekçeniz tarafımızdan alınmış olup, bu asil davranışınız bize güç vermiş, son derece duygulandırmış ve gücümüze güç katmıştır.
Bizler, değerli şehidimizin komutanları ve silah arkadaşları olarak, aziz vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden hainlerin dersini vermek, hadlerini bildirmek ve şehitlerimizin ruhlarını şad etmek için, bu aziz vatan topraklarından olan Tunceli"deyiz.
Hiç şüpheniz ve kuşkunuz olmasın ki; komutanları ve silah arkadaşları, şehitlerinin kanını yerde koymayacak, hainlere gereken dersi verecek ve kanlarının son damlasına kadar, bu vatanın birlik, beraberlik ve esenliği için hayatlarını ortaya koyacaktır.
Siz ve kıymetli aileniz, memleketimizde rahat ve huzurlu olun. Şehitlerimizin bıraktığı yerden, kendi komutanları ve silah arkadaşları olarak, kutsal vatan görevine devam ediyoruz. Bu takdire şayan düşüncelerinizden dolayı şükranlarımızı sunar, size görev verildiğinde, yanımızda olacağınızı içtenlikle bilerek saygılar sunarız.


Osman Eker...

Jandarma Kurmay Albay...

Tunceli İl J. Komutanı..."



Vatanın bölünmez bütünlüğünü, bağımsızlığının ve hürriyetinin ilelebet devam etmesi için, kanının son damlasına kadar bayrağının göklerde sonsuza kadar dalgalanması uğruna, içindeki imanla düşmanla savaşmaya koşan, tarihe destanlar yazdıran ecdatlarımızın, Er ve Komutanlarımızın, vatan sevdalılarının, cepheye mermi taşıyan anaların, çocukların, tüm gazilerin ve şehitlerin, bu vatanın hayrı için bir çivi dahi çakanların hepsinden ALLAH razı olsun.



Kabirleri nur, makamları cennet olsun.
Gözyaşları rahmet olsun.
Çanakkale ve İstiklal savaşlarımızın şehitleri kadar, Vatanın bölünmemesi için terörle uğraşan şehit evlat ve kardeşlerimiz de aynı değerde şehitlerimizdir.
Onları da rahmetle anmayı, duayı da unutmayalım.



Milli şairimiz Mehmet Akif'in dediği gibi;

"Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker

Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer"


Ruhunuz Şad olsun..

mate 06-22-2007 05:33 PM

Tüm Şehitlerimizin ruhları Şad olsun...
Daha önce görmemişim çok güzel bir paylaşım teşekkürler angel...


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.