ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Fiyonk Makarna Mantisi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=188477)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:22 AM

Fiyonk Makarna Mantisi
 
Gereçler:
1paket fiyonk makarna,
4 yemek kasigi sivi yag,
1 tavuk gögüsü, 5 su bardagi sýcak tavuk suyu,
kafi miktarda sarmisakli yogurt,
pul biber.
Yapılışı:
Tavuk gögsü haslanir.Tavuk eti didilir. Alti düz bir tencerede sivi yag ile makarna hafif pembelesinceye kadar kavrulur. 5 bardak sicak tavuk suyu eklenir. Suyunu çektirilerek pilav gibi pisirilir.

Ilitilir, tavuk etleri eklenir, karistirilir, bor cama alinir üzerine sarmisakli yogurt dökülür, pul biber serpilir, maydanozla süslenerek servis yapilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.