![]() |
Havuçlu Şehriyeli Pilav
Havuçlu Şehriyeli Pilav Nasıl Yapılır - Havuçlu Pilav
Havuçlu şehriyeli pilav http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg MALZEMELER: - 2 Su bardagı arpa şehriye -1 Adet havuş -3 Adet domates -1 Çay bardagı sıvı yag -1 Yemek kaşıgı tere yagı -1 Adet knor tavuk bulyon -4 Sap dere otu ve yarım domates süslemek için YAPILIŞI: Önce şeriyenin 1,5 bardagın kavururdum kahve rengini alanadek renededen çekdigim havuç ve domatesleri kalan yarım bardak şehriyeyide ekledim bir kaç defa daha çevirdim knor bulyonumuzu ekleyip . Üzerini 1 cm geçecek şekilde kaynar su ve tuz eklenip kapagı kapalı olarakçektirilir. Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp.Kapagı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir. Servis tabagına alıp üzerini istege göre süslüye bilirsiniz Afiyet olsun safiyece.blogcu |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.