![]() |
Etli Arpa Şehriye Pilavı
Arpa şehriye pilavı nasıl yapılır - etli pilav - şehriye pilavı
Malzemeler: 700 gr sığır eti 500 gr domates 250 gr kuru soğan, Zeytinyağ 3 diş Sarımsak Salça Maydanoz Su Tuz, Kara Biber, Kekik Üzerini Maydanozla süsleyebilirsiniz Tarifi: Eti küçük küçük doğrayıp, kavurun. Doğranmış domates ve soğanları ilave edin. En son ezdiğiniz sarımsakları ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Su ilave edip, kekik, tuz, biber de katarak 1 saat daha pişirin. Ara sıra karıştırmayı unutmayın. Daha sonra şehriye, su ve maydanozları ekleyin. 15-20 dakika pişirin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.