![]() |
Şam Kebabı
Şam Kebabı Tarifi - Şam Kebabı Yapılışı - Şam Kebabı Nasıl Yapılır - Şam Kebabı Malzemeleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İçindekiler: 500 gr Banvit Kırmızı Dana Kıyma 1 adet orta boy soğan (ince kıyılmış) 1 demet maydanoz (ince kıyılmış) 2 adet yumurta (çırpılmış) 50 gr un Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Sıvıyağ (kızartmak için) Tarif: • Kıyma, soğan, maydanoz, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Karıştırmaya devam ederek yumurta ve unu ilave edip, iyice yedirin. • Yağı kızdırın. Kaşık yardımıyla lokma lokma hazırladığınız karışımdan dökün ve hafifçe bastırarak yassılaştırın. Köftelerin her iki yüzü pembeleşinceye kadar kızartın. Delikli kepçe ile kağıt havlu üzerine çıkartıp, fazla yağlarını süzün. • Arzu ederseniz domates ve marul ile birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.