- -
Sate
(
http://forumsinsi.com/showthread.php?t=187321)
Prof. Dr. Sinsi |
06-28-2012 09:55 AM |
Sate
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
- Malzemeler, 8 adet şiş içindir.
içindekiler
- 1 adet fındık büyüklüğünde zencefil
- 1 diş sarımsak (presten geçirilmiş)
- 1 çorba kaşığı limon suyu
- 3-4 çorba kaşığı soya sosu
- Yarım tatlı kaşığı kişniş
- 200 gr sığır eti
hazırlanışı
- Zencefili soyup doğrayın.
- Sarımsağı limon suyu, soya sosu ve kişnişle karıştırın.
- 200 gr sığır etini 3 mm kalınlığında ve 2-3 cm uzunluğunda şeritler halinde kesin.
- Etleri akordeon şeklinde şişlere dizin ve hazırladığınız marinatın içinde 15 dakika kadar bekletin.
- Şişleri 2-3 çorba kaşığı sıvı yağda 1-2 dakika kızartın
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.