ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Piti Kebabi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=187083)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:34 AM

Piti Kebabi
 
Malzemeler

1 su bardagi

nohut

500 gram kusbasi et

4 adet yufka,

Tuz
Tarifi


Bir su bardagi nohutu bir gece önceden islatin. Ertesi gün orta atesle haslayin. Etleri de az suya a iyice yumusayana kadar pisirin. Bu arada yufkalari ince ince didin.

Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin. Haslanan nohutlari da etin oldugu tencereye ileve edin. Yufkalari incecik didin. Genis ve derin bir kaba yayin. Üzerine etsuyunu gezdirin.

Nohut ve etleri de üzerine yayin. Dilerseniz tuz serpip, servis yapin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.