ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Kaz Tas Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=187037)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:42 AM

Kaz Tas Kebabı
 
Kaz Tas Kebabı Tarifi - Kaz Tas Kebabı Yapılışı - Kaz Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Kaz Tas Kebabı Malzemeleri

Kazın yağlı kısımlarını parça parça ve düzenli bir biçimde doğrayınız. Üstüne tuz, biber ve istediğiniz baharatı ekerek bir gece dinlenmeğe bırakınız. Ertesi gün kanı ve suyu süzüldükten sonra soğan suyu ile karıştırıp ateşe pişmeğe koyunuz. Pişince bir tabağa istif edip sofraya getirip sıcak sıcak yiyiniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.