ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Ev Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=186976)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:52 AM

Ev Kebabı
 
Malzemeler

400 gram yağsız kuzu eti

1 su bardağı süzme yoğurt

2 küçük pide

3 kaşık tereyağı

Tuz, karabiber, kırmızı biber

Tarif


Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.


Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.