![]() |
Modern Şerbetler
Hacivat şerbeti
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: dk Malzemeler: # 400 cl şeftali suyu # 400 cl portakal suyu # 2 elma # 6 cl pekmez # 4 kuru incir # 4-5 parça kırık buz Hazırlanışı: * Portakal ve ananas suyunu bir kapta karıştırın. Elmaların kabuklarını soyup dörde bölün ve çekirdekli kısımlarını temizleyin. Kuru incir, elma dilimleri ve pekmezi blenderde püre haline getirin. * Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın. Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kıırık buz parçaları ilave ederek hemen servis yapın. Karagöz şerbeti http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: dk Malzemeler: # 200 cl portakal suyu # 200 cl ananas suyu # 200 cl kivi suyu # 2 ayva # Yarım demet taze nane # 6 cl çilek reçeli # 4 kayısı kurusu # 4-5 parça kırık buz Hazırlanışı: * Portakal, ananas ve kivi sularını bir kapta karıştırın. Ayvaları 4 parçaya kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin. Kuru kayısı, çilek reçeli, nane ve ayva dilimlerini blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın. * Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip bekletmeden servis yapın. Şehzade şerbeti http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: dk Malzemeler: # 200 gr kavun # 400 cl çilek suyu # 400 cl ananas suyu # 6 cl bal # 4 kuru kayısı # 4 -5 parça kırık buz Hazırlanışı: * Ananas ve çilek suyunu bir kapta karıştırın. Kavun ve kayısı kurularını blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını blendere ilave edip karıştırın. * Hazırladığınız şerbeti kokteyl bardaklarına paylaştırıp kırık buz parçaları ekleyin ve hemen servis yapın. Yeniçeri şerbeti http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: dk Malzemeler: # 200 gr karpuz # 200 gr kavun # 400 cl portakal suyu # 400 cl şeftali suyu # 6 cl pekmez # 4 parça kırık buz Hazırlanışı: * Kavun ve karpuzun çekirdeklerini temizleyip blenderde püre haline getirin. Portakal ve şeftali suyunu bir kapta karıştırın. Pekmez ve meyve suyunu püreye ekleyip karıştırın. * Hazırladığınız şerbeti kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.