![]() |
Portakallı Punch
Portakallı Punch Tarifi - Portakallı Punch Nasıl Yapılır - Portakallı Punch Malzemeleri
Malzeme Listesi * 1 Litre Su * 300 Gram Şeker * 4 Adet Portakal * 16 Santilitre Brandy * 24 Santilitre Rom Portakallı Punch Nasıl Yapılır? Süsleme için iki portakalın kabuklarını ayırıp saklamak üzere portakalları sıkın. Bu arada kaynattığınız suya portakal suyu ve şekeri ekleyip iyice karıştırdıktan sonra (şekeri eritecek şekilde) yarım saat dinlendirin. Dinlendirilmiş karışıma brandy ve Romu ekleyerek yeniden karıştırın.Portakal kabuklarını ince dilimler halinde yada şekilli kesip punchiniza ekleyerek büyük kase ve kepçe ile servis yapın. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.