![]() |
Clementine
Clementine Tarifi - Clementine Nasıl Yapılır - Clementine Malzemeleri
Malzeme Listesi * 4 Santilitre Portakal Suyu * 1 Tatlı Kaşığı Şeker Şurubu * 4 Santilitre Soda * Yeterince Buz Şeker Şurubu * 1 Su Bardağı Su * 1 Su Bardağı Şeker Clementine Nasıl Yapılır? Şeker Şurubu için, 1. Orta büyüklükte bir sos tenceresine 1-1 ölçekte su ve şekeri orta ateşte şeker eriyene kadar ısıtın. 2. Şeker eridikten sonra ateşin yüksekliği yavaş yavaş arttırın ve karıştırmayı bırakmadan 5 dakika daha kaynatın. 3. Şurubu kullanımadan önce 3 saat buzdolabında bekletilin. Clementine için, 1. Portakal Suyu, şurup ve soda (soğuk) iyice karıştırıın. 2. Üzerine buz ekleneyip yüksek bardakta servis edin. Not: Şeker şurubu bire bir ölçekte su ve şekerden yapılmaktadır. İhtiyacınız olanı kullandıktan sonra ağzı sıkıca kapatılmış bir kapta şurubu bir hafta buzlukta bekletilebilirsiniz. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.