![]() |
Dil Balığı Buğulama
Dil Balığı Buğulama Tarifi - Dil Balığı Buğulama Yapılışı - Dil Balığı Buğulama Nasıl Yapılır - Dil Balığı Buğulama Malzemeleri
12 adet orta boy dil balığı 6 adet soğan Az ayçiçek yağı 1 adet limon Tuz Defne yaprağı Maydanoz Balıkları yıkayın. Üst derisini soyun. Kuyruk ucunu tuzla ovun. Derisini parmaklarınızla kaldırın ve tutup çekin. (Hemen kolayca çıkar.) Ve balıkları ikiye bölerek tencereye koyun. Soğanı iri iri doğrayın. Balıkların üstüne katın. Maydanozunu, defne yaprağını, limonu, tuzu ve yağını da katın ve hafif ateşte 45 dakika hiç karıştırmadan pişirin ve sıcak servis yapın. Yanına iç pilav ve yeşil salata. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.