![]() |
Kaşarlı Alabalık
Alabalık Yemekleri - Alabalık - Kaşarlı Alabalık Nasıl Yapılır
Malzemeler: 10 adet alabalık, 4 adet domates, 200 gram kaşar peynir, 1 adet limon, 2 adet biber, Maydanoz, Tuz, 2 bardak ayçiçek yağı, 1 kaşık un, 4 adet yumurta, 1 bardak yoğurt Yapılışı: Balıkları ayıklayın ve tuzlayın. Unlayıp yağda kızartın ve tepsiye koyun. Kılçıkları ayıklayın. Domatesleri, biberleri, maydanozu, tuzu karıştırın ve balığa katın. Tepsiye serin. Yoğurda yumurtaları kırın. Unu da katıp çırpın ve balıkların üstüne serin. Yağlayın ve en üste de kaşar peynirini rendeleyip fırına verin. Üzeri kızarınca çıkarın, hazırdır. Afiyet olsun. alıntıdır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.