![]() |
Kızartılmış Sebzeli Çinekop
Kızartılmış Sebzeli Çinekop Tarifi - Kızartılmış Sebzeli Çinekop Nasıl Yapılır - Kızartılmış Sebzeli Çinekopun Yapılışı
Malzemeler 4 adet çinekop 1'er adet havuç ve patates 10 adet mantar 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı mısır unu Kızartmak için: Sıvıyağ Yapılışı Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış havuç ve patatesi zeytinyağında kavurun. Dilimlenmiş mantarları ilave edip birkaç dakika daha kavurduktan sonra ocağın altını kapatın. Ayıklanmış çinekopları filetolarına ayırın. Mısır ununa bulayıp kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Servis tabağına aldığınız filetoları kavrulmuş sebzelerle birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.