![]() |
Kremalı Ve Bademli Alabalık
Kremalı ve Bademli Alabalık Tarifi - Bademli Alabalık Yapılışı - Bademli Alabalık Nasıl Yapılır - Bademli Alabalık Malzemeleri
İçindekiler 4 orta boy alabalık 30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı 1 çorba kaşığı krema 125 g kıyılmış badem birkaç yaprak kuzukulağı tuz ve karabiber Mini Fırının kabını yağlayın. Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun. 225°C'de pişirmeye başlayın. Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin. Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.