![]() |
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi - Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Nasıl Yapılır - Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Malzemeleri
BAHARATLI HAVUÇ SOSLU FIRINLANMIŞ LEVREK FİLETO 4 kişilik 4 adet levrek filetosu 1 adet konserve enginar göbeği 1 orta boy soğan 2 adet orta boy havuç 4 diş sarımsak 1 çorba kaşığı süzme bal 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 adet kırmızı dolmalık biber 200 gram ıspanak yaprağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 100 gram jülyen doğranmış pırasa Levrek filetoları ızgarada pişirin. Enginar göbeklerini soğanla birlikte haşladıktan sonra püre haline getirin. Rendelenmiş havuçları çok az yağ ilavesiyle soteledikten sonra sarmısak, bal ve kırmızı toz biberle tatlandırın. Blendırdan geçirip, püre haline getirin. Kırmızı dolmalık biberi közleyin. Kabuklarını soyduktan sonra püre haline getirin. Ispanak yapraklarını zeytinyağında soteleyin. Jülyen doğranmış pırasaları da ızgarada pişirin. Levrek filetoyu servis tabağına aktarın. Yanında püre çeşitleri, ıspanak yaprakları ve ızgara pırasayla birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.