![]() |
Yumurtalı Kalkan Tavası
Yumurtalı Kalkan Tavası Tarifi - Yumurtalı Kalkan Tavasının Hazırlanması - Yumurtalı Kalkan Tavası Nasıl Yapılır
Malzemeler: 1 kg. kalkan balığı 1 su bardağı kızartma yağı 1 avuç un 1 yumurta Tuz Limon Maydanoz Yapılışı: Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz, tuzlayıp, biberleyiniz. Un ve yumurtadan oluşan sulu bir bulamaç yapılıp balıkların her tarafını bu bulamaca bulayıp pembe renkte kızartınız. Kâğıt havlu yayılmış tepsiye çıkarınız. Servis tabağına, yerleştirip limon, maydanoz dallarıyla süsleyip servis yapınız. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.