![]() |
Çinekop Nasıl Pişirilir
çinekop nasıl yapılır - çinekop kızartması - çinekop tarifiMalzemeler:
4 kişilik 1.5 kg çinekop 1 çorba kaşığı tuz 2.5 su bardağı soğuk su 1 çay kaşığı karbonat 2.5 su bardağı un 2 demet taze soğan 3 adet kırmızı turp 1.5 demet roka ikişer adet limon ve havuç Kızartmak için: Sıvıyağ Yapılışı: Çinekopları temizleyip, yıkayın. Suyu süzüldükten sonra içlerini tuzlayıp, 1 saat bekletin. Soğuk su ve karbonatı bir kapta karıştırın. Balıkları önce una sonra karbonatlı suya batırın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Taze soğan, kırmızı turp, roka, limon ve havuç dilimleriyle birlikte servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.