![]() |
Maydonozlu Alabalık
Maydonozlu Alabalık Tarifi - Maydonozlu Alabalık Nasıl Pişirilir - Maydonozlu Alabalığın Yapılışı
Malzemeler: 2 adet büyük boy alabalık 1 tatlı kaşığı şeker 1 demet maydonoz 3 adet limon zeytinyağ karabiber tuz Yapılışı: Alabalıkları iyice yıkayıp, süzgeçte süzün. Sonra buzdolabına koyup, etlerinin biraz sertleşmesi için 60 dakika kadar bekletin. İnce ince kestiğiniz alabalık dilimlerini servis tabağına dizin. Diğer yanda, bir kasede 2 limonun suyu, 4 yemek kaşığı zeytin yağ, 1 tatlı kaşığı şeker, tuz, bir tutam karabiber ve maydanoz ile bir bulamaç yapın ve alabalığın üzerine dökün. 8-9 saat kadar dinlendirin, maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.