![]() |
Somon İzgara Hardal Soslu
Somon Izgara Hardal Soslu Tarifi - Somon Izgara Hardal Soslu Nasıl Yapılır - Somon Izgara Hardal Soslu Malzemeleri
Somon Izgara Hardal Soslu MALZEMELER 2 parça Taze Somon Balığı filetosu "yaklaşık 600 gr" 2 Çorba Kaşığı Tatlı Hardal 2 Çorba Kaşığı Toz Şeker 1 ½ Çorba kaşığı Su ½ Tatlı Kaşığı Soya Sosu Ufak bir kase içinde hardalı, şekeri ve suyu karıştırarak eritiniz. Sonra da soya sosunu ekleyiniz. Somon filetolarını kömür ateşinde ızgara veya teflon tavada her iki yüzü pişene kadar tutunuz. Balıkları sıcak tabağa aldıktan sonra üzerine hazırladığımız hardal sosunu dökünüz. Servis tabağını yeşilliklerle süslemeyi ihmal etmeyiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.