![]() |
Banna asada -Fırında çikolata ve farofa soslu muz
Banna asada (Fırında çikolata ve farofa soslu muz)
KAÇ KİŞİLİK: 1 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: 5 dk Malzemeler: 20 gr un 10 gr galeta unu 5 gr tozşeker 5 gr tereyağı 2 çorba kaşığı krema 50 gr bitter çikolata Tane kırmızı ve karabiber Hazırlanışı: 1. Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın. 2. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın. 3. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.