ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Tatlı (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=687)
-   -   KAYISI TATLISI (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=184243)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 10:17 PM

KAYISI TATLISI
 
Kayisi Tatlisi http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

250 gr kuru kayisi

Surup:
1 kap seker
2 kap su

Susleme:
Kaymak
100 gr kabugu alinmis badem
2 yemek kasigi sam fistik, dovulmus

Once kayisilari geceden suya yatirin. Ertesi gunu surubu kaynatin, kayisilari suzup surubun icine atin, 15 dakika kadar kaynatin. Sogumaya birakin.

Sogumus kayisilari ortalarindan ikiye ayirin. Iclerine birer badem ve kaymak yerlestirin. Servis tabagina agiz kismi yukari gelicek sekilde yerlestirip dovulmus fistik ile susleyin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.