![]() |
Bal Köpüklü Dondurma
Bal Köpüklü Dondurma
Malzemeler * 2 büyük yumurta * 6 adet yumurta sarısı * 5 yemek kaşığı bal * 1/3 su bardağı krema * 1 kase nar tanesi Hazırlanışı 1. Yumurta yumurta sarısı ve balı karıştırıp mikserle köpürene dek çıprın. 2. Ayrı bir kasede kremayı iyice çırpın ve yumurtalara ekleyin. 3. Servis kaselerine karışımı pay edin. 4. 8 saat buzdolabında bekletin. 5. Ters çevirip nar taneleriyle süsleyin. Afiyet olsun Not: Ballı muhallebi 10 kişiliktir. İhtiyacınıza göre malzemeleri azaltıp çoğaltabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.