![]() |
Ballı Yufka Tatlısı
Ballı Yufka Tatlısı Tarifi - Ballı Yufka Tatlısı Nasıl Yapılır - Ballı Yufka Tatlısı Malzemeleri
Ballı Yufka Tatlısı 2 adet yufka 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı ceviz 1 tatlı kaşığı tatçın Tereyağını eritin yufkaların üzerine sürün. Dövülmüş ceviz, şeker, tarçın bir kapta karıştırıp yufkaların üzerine serpin. Bir kenarından rulo yapmaya başlayın, sıkıca sarın. 2 parmak kalınlığında dilimler halinde kesip fırın tepsisine dizin. 200 derecedeki fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak veya soğuk servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.