![]() |
Jöleli tavuk göğsü
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
MALZEMELER 1 kilo süt 1bardak un 1bardak şeker Yarım margarin. Meyveli jöle YAPILIŞI: Muhallebimizi yapmak için tenceremizde, margarini eritip unumuzu ilave ediyoruz..5 dk.unun kokusu gidene kadar kavuruyoruz.Sütü ilaveedip topak olmamasına dikkate diyoruz.Kaynayana kadar ocakta, karıştıra karıştıra, pişiriyoruz.Kaynamaya yakın şekerini ilave ediyoruz.Altını ocağın kapayıp,10 dk.mikserliyoruz.Jöle için, paketin üzerindeki tarife göre,hazırlayıp ,muhallebimizin üzerine döküyoruz.İstediğimiz şekilde dilimledikten sonra üstünü süslüyoruz.Dolabta birkaç saat dinlendiriyoruz.1 gece dinlenmesi daha iyi olur.Lezzetini bir kat daha artırıyor.Sonrasında afiyetle yiyebiliriz.. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.