![]() |
Kremalı Milföylü Pasta
Milföylü Pasta Tarifleri - Kremalı Milföylü Pasta Tarifi - Milföylü Tatlılar
Malzemler: 4 adet milföy hamuru 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı toz şeker 3 yemek kaşığı labne peyniri 1 adet elma 1 adet muz Hazırlanisi: 1) Once, süt ve unu karıştır. 2) ocakta boza kıvamı alıncaya kadar pişir ve sonra şekeride ilave edip karistirmaya devam et. 3) Seker icinde eridikten sonra ocagin altini kapat. 4) 3 kaşık olan labne peyniri de karıştırıp el mikseri ile çırp. 5) Bu arada milföy hamuru 4 parçaya bölünür tek parçalar halinde ısıtılmış fırında pişir. 6) Her ikiside soğuduktan sonra krema sıkma torbasına konup milföylerin üzerine sıkılır. 7) Son olarak, dilediğiniz meyvalarla ikram yapabilirsiniz. NOT: Cok hafif ve lezzetli bir tatli. Iftardan sonra çayla beraber nefisss |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.