![]() |
Cantik.
malzemeler
1 paket Pizza veya ekmek hamuru (630 gr) 2 yk un Ic malzeme: 250 gr orta yagli kiyma 1 kucuk sogan, rende 3 yk su Tuz Karabiber Sos: 1 yk tereyag, eritilmis 1/2 kap yogurt 1/2 kap sut 50 ml zeytin yag yapılışı Tezgahin uzerine unu serpin. Hamuru uzun bir hale getirip, 24 esit parcaya kesin (resim). Kenara koyun. Ic malzemeyi karisitirin. Kucuk bir kasik yardimi ile her hamur parcasinin icine bir kasik malzemenizden koyun. Agzini sikica kapayin. Kapadiginiz kisim asagiya gelicek sekilde yaglanmis pyrexe yana yana dizin. Sos malzemelerinizi cirpin. Pyrexin icindeki hamurlarin uzerine dokun. Onceden isitilmis 175 C (350 F) firinda 40 dakika kadar, uzerleri acik altin sarisi rengini alana kadar pisirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.