![]() |
Levrek Lahmacun
Levrek Lahmacun Tarifi - Levrek Lahmacunun Yapılışı - Levrek Lahmacunun Hazırlanması
Malzemeler: 100 gr. fileto çıkarılmış ve çok ince doğranmış levrek 100 gr. mayalanmış hamur 1 adet ince ince doğranmış orta boy domates 2 adet çarliston biber 2 diş sarımsak 1 adet ince parçalar halinde doğranmış orta boy kuru soğan 1 kaşık domates suyu 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Yapılışı: Bir tavaya tereyağını koyup eritin. Üzerine doğramış olduğunuz kuru soğanı ilave edin. Ardından da biber, sarımsak, domates ve domates suyunu ekleyin. Son olarak levrek filetoyu da katın. 5 dakika boyunca sote edin. Mayalanmış hamuru el içi büyüklüğünde olacak, şekilde incecik açıp, hazırlamış olduğunuz malzemeleri elinizde bastırarak içine yayın. 180 derecelik ısıtılmış fırında, yaklaşık 8 dakika boyunca pişirdikten sonra, servise sunun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.