![]() |
Yufkalı Kabak Sufle
Yufkalı Kabak Sufle Tarifi - Yufkalı Kabak Sufle Yapılışı
Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 6 trans Malzemesi: 1 adet yufka 3 adet kabak 2 adet rendelenmiş havuç Karabiber Tuz Harcı için: 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı margarin Tarifi: • Havuç ve kabağı kazıyıp rendeleyin. • Ayrı kaplara alıp tuz koyun. • Büyük bir cam kasenin içine 1 bardak süt, yoğurt, yumurta ve eritilmiş margarin koyup çırpın. • Rendelenmiş havuç, kabak, karabiber ve tuz koyup karıştırın. • 1 tane yufkayı parçalayıp sosa ekleyin. • Harcı yağlanmış fırın kabına dökün. • Bir gece buzdolabında bekletin. • 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin. • Dilimleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.