ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   Burcunuza Uygun Yaşama Mekanları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=17789)

virüs 06-04-2007 11:36 PM

Burcunuza Uygun Yaşama Mekanları
 
Burcunuza uygun yaşama mekanları
Yaşama mekánlarınızda oluşturacağınız tarza karar veremiyorsanız, bir de burcunuzun size işaret ettiği stile bakmaya ne dersiniz? Fransız yazar ve astrolog Luc Bige’nin aşağıda kısaca özetlediğim ‘Burcunuz ve Eviniz’ başlıklı araştırması yol göstericiniz olabilir!

Koç: İç mekán onun tercihine göre daha çok işlevsel olmalı. Engellerden hoşlanmayarak mekánda hıza öncelik verir. Favori renkleri parlak kırmızı ya da pembe tonlarıdır.

Boğa: Evinde vakit geçirmekten çok keyif alır. Onu çevreleyen atmosfer tamamıyla doğal materyallerden meydana gelmeli. Kokulara, renklere, estetik detaylara önem verir.

İkizler: İkizler evde pek oturmaz, oturduğunda ise işe yarayan, fonksiyonel aksesuvarlara bayılır. Farklılıklara öncelik verir, yeniliklere açıktır. Değişik tarzlar, kontrast oyunlar çok hoşuna gider.

Yengeç: Küçük dokunuşlarla evin her yerinde kendini hissettirir. Yaşadığı yerin her tarafında mumlara, mutfağında ise en az birkaç farklı sofra takımına rastlayabilirsiniz. El yapımı her türlü objeye ilgisi vardır.

Aslan: Onun ideal mekanı Versay Sarayı’dır! Misafir ağırlama sanatındaki mükemmeliyetçi tavrı, ve cömertliği, onun kendisini ifade şeklidir. Çevresine ışık saçacak kadar etkili olmak amacıyla gösterişli ve iddialı bir stil yaratır.

Başak: Evde elleriyle çalışmaktan zevk alır. Çizgilerde mükemmeliyet, sadelik ve saflık arayışı içindedir. Onun için asıl önemli olan şey tasarımdır. Temel ile form, estetik ile gereklilik arasındaki uyumu sağlayan tasarım...

Terazi: Doğası gereği kültür ve uygarlık dünyasını birleştirir. Onlarda var olan bu incelik ve zarafet boyutu, geniş bir renk uyumunu da içinde barındırır. Evinde her şey dengede sayılır.

Akrep: Mahremiyetine çok düşkün ve bireysel olan akrebin farklı atmosferlere, özellikle de bilinmeyene karşı ilgisi vardır. İlginç olanı ve herkesçe fark edilemeyeni uygular. Gizemi ve abartıyı sever. Modalar yerine, uzun süre kullanabileceği kaliteli ve klasik şeyleri tercih eder.

Yay: Mekan ne kadar egzotik olursa, yaylara o kadar uygun olur. Etnik özellikleri, renklerdeki göz alıcı etkileri sever; davetkar atmosferleri tercih eder; mutluluğun çevresinde parıldamasını ister. Yeniliklere açık, ama aynı zamanda geçmişine bağlıdır.

Oğlak: Düz çizgiler, sadelik ve boş duvarlar onlara göredir. Dekorasyon tarzlarında mimariye yakın dururlar. Rahat ettikleri atmosfer ise ‘Zen’ olarak tanımlanabilir. Antikaya karşı da özel ilgisi vardır.

Kova: Mekán ne kadar az klasik olursa, onun için o kadar uygun olur. Geleceğin sembolü high-tech ürünler favori tercihidir. Çağdaş bir mekán, ona bugün içinde yarını yaşama fırsatı sunar.

Balık: Çevresini saran pek çok zıt karakterli elemandan uyumlu birliktelikler yaratır. Farklı obje ve renklerden yola çıkarak eşsiz olanı yakalar ve hoş bir ambiyans oluşturmayı başarır. Onun evine gelenler, kendilerini en az kendi evlerindeki kadar rahat hissederler.

puslu 06-05-2007 01:55 AM

Eline sağlık benim için çok uygun.

Ergenekon 06-05-2007 02:07 AM

Yengeç: Küçük dokunuşlarla evin her yerinde kendini hissettirir. Yaşadığı yerin her tarafında mumlara, mutfağında ise en az birkaç farklı sofra takımına rastlayabilirsiniz. El yapımı her türlü objeye ilgisi vardır.
bu kadar olur, sağol

angelesdream 06-05-2007 10:25 AM

Koç: İç mekán onun tercihine göre daha çok işlevsel olmalı. Engellerden hoşlanmayarak mekánda hıza öncelik verir. Favori renkleri parlak kırmızı ya da pembe tonlarıdır.
aynı benim zevkimi anlatmış:)
teşekkür ederim virüs

02yakup 06-10-2007 10:17 AM

ayanen katılıorum akrep burcuna bende akrebim dediklerinin hepsini ben seviom

pesimistt 06-10-2007 10:20 AM

beim burcm aslan dooru sölüo ciddn :P
saol

TEMUR38 06-10-2007 10:23 AM

Alıntı:

02yakup tafarından gönderildi (Mesaj 111970)
ayanen katılıorum akrep burcuna bende akrebim dediklerinin hepsini ben seviom

tesadüfe bak yaa :))) güsel paylaşım olmuş teşekkürler...

speed 06-11-2007 07:57 PM

eh işte biraz uyuyor:)
tşkkürler virus..


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.