![]() |
Turplu Sandaviç
Turplu Sandaviç Tarifi - Turplu Sandaviç Nasıl Yapılır - Turplu Sandaviç Malzemeleri
4 dilim kepekli tost ekmeği 1 adet arpacık soğanı 150 gr. krem peyniri 1/2 adet turp 10 ml. krema 1/2 demet dereotu Tuz Karabiber Turpu temizleyip ince rendeleyin. Soğanı ve dereotunu çok ince kıyın. Bir kasede krem peynir, krema, soğan ve dereotunu iyice karıştırın. Kepek ekmeğini tost makinesinde ısıtın. Bir dilime hazırladığınız karışımı sürüp üzerine turp koyun. Bir dilim kepek ekmeği ile üzerini kapatın. Not: Kepek ekmeği yerine çavdar ekmeği de kullanabilirsiniz |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.