![]() |
Izgara Bonfile
Izgara Bonfile - Izgara Bonfile Malzemeler - Izgara Bonfile Tarifi
Malzemeler * 1 yemek kaşığı bal * 2 yemek kaşığı sirke * 1/2 bardak domates suyu * 1 yemek kaşığı margarin * 1 çay kaşığı kırmızı biber * 1 diş ince kıyılmış sarımsak * 1/2 çay kaşığı karabiber * 1/4 bardak doğranmış soğan * 1/2 çay kaşığı tuz * 750 gr dilimlenmiş bonfile Yapılışı Küçük bir tencerede soğan sarımsak ve kırmızı biberi margarinle çevirin. İçine domates suyu sirke bal tuz ve kara biberi ekleyin. Kaynayana kadar karıştırın. Sos koyu bir kıvama gelene kadar kaynatın. Bu arada bütün halindeki etin yağlı kısımlarını bir bıçakla ayırın. Bir fırça yardımıyla hazırladığınız sosu üzerine sürün. Kızdırılmış ızgarada yedi dakika kadar pişirin. Arzu ettiğiniz pişme oranına göre 5-7 dakika daha pişirebilirsiniz. Çevirdikçe üzerine sos sürmeye devam edin. Eti dilimleyerek servise sunun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.