![]() |
Diyet Gerdan Haşlama
Diyet Gerdan Haşlama - Diyet Gerdan Haşlama Malzemeler - Diyet Gerdan Haşlama Tarifi
=Malzemeler= (6 KİŞİLİK ) 6 parça koyun gerdanı 6 patates 2 havuç 8 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 1 soğan 10 gr tereyağı 1 defne yaprağı 1 limonun suyu Tuz karabiber =Hazırlanışı= *Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin. Havuçları temizleyip dilimleyin. Soğanı temizleyip kıyın. *Et ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın. 2-3 dakika karıştırarak kavurun. Tuz karabiber defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kadar pişirin. Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Limon suyu ve tereyağını ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın 200 Kaloridir alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.