ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Susamlı ve hardallı et (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=176726)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 01:46 AM

Susamlı ve hardallı et
 
malzeme:


300 gr taze fasulye

1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri (100 gr)

50 gr dilpeyniri

2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı tereyağı (30 gr)

Tuz, kırmızı pulbiber

Hazırlanışı


Fasulyeyi temizleyin. Tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün. Sarımsakları soyup kıyın. Bir tencerede tereyağını eritin. Sarımsak ve fasulyeyi ilave edip orta ateşte 2-3 dakika soteleyin. Fasulyeyi fırın kabına alın. Üzerine dil peyniri ve kaşarpeynirini ilave edip pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.