![]() |
Kabak Ve Mısır Güveci
Mısır Güveci Tarifi - Mısır Güveci Yapılışı - Kabak Güveci Nasıl Yapılır - Kabak Güveci Malzemeleri
1/2 adet soğan 1 diş sarımsak 250 gr. kabak 20 ml. sıvıyağ 100 gr. mısır 1/2 demet kıyılmış dereotu Tarhun 50 gr. jambon 100 gr. mantar Un Tuz Karabiber Soğan ve sarımsağı soyup ince doğrayın. Kabakları temizleyip küp doğrayın. Jambonları jiilyen, mantarları iri doğrayın. Mısır, mantar ve kabakları yapışmaz yüzeyli bir tavada soğan ve sarımsakları ekleyerek soteleyin. Jambonları ekleyin. 60 ml. su ve bir tutam un katıp bir taşım kaynatın. Otları ekleyin. Tuz ve karabiber serptikten sonra bekletmeden servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.