![]() |
Badem Subyeli Pirinç Çorbası
Badem Subyeli Pirinç Çorbası Tarifi - Badem Subyeli Pirinç Çorbası Yapılışı - Çorba
MALZEMELER 100 gr. pirinç 70 gr. pırasa 50 gr. pirinç ufaklığında doğranmış badem 50 ml. süt 3 gr. tuz 3 gr. karabiber 30 gr. tereyağı 50 gr. domates 30 gr. çarliston biberi 10 gr. dereotu YAPILIŞI Pırasaları uzun ince doğrayın ve yağda kavurun. Pirinci ayrı bir kapta iyice dağılıncaya kadar haşlayın ve pırasayla bir kapta birleştirin. Daha sonra süt, badem, tuz ve karabiberi ekleyin, kaynatın. Ocaktan almadan önce domates, biber ve dereotunu ince ince doğrayarak ilave edin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.