![]() |
Havuç Çorbası 9
Havuç Çorbası Tarifi - Havuç Çorbası Yapılışı - Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Havuç Çorbası Malzemeleri
Malzemesi: 450 gr. havuç 1 soğan 25 gr. tereyağı 750 gr. et suyu 1 defne yaprağı tuz karabiber Hazırlanışı: Havuçları ve soğanı soyup dilimleyin. Tereyağını eriterek sebzeleri içine koyun. Kapağını kapatıp 5-10 dakika pişirin. Tavuk suyunu, defne yaprağını koyup tuz ve karabiber serpin ve ateşi kısarak 15 dakika daha pişirin. Defne yaprağını çorbadan alın. Daha sonra çorbayı süzgeçten geçiriri. Sıcak sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.