![]() |
Enginarlı Kremalı Tavuk Çorbası
tavuk çorbası tarifi - enginar çorbası - kremalı çorba
Malzemeler 1 paket Tukaş Kremalı Tavuk Çorbası 5 su bardağı su 4-5 adet Tukaş Enginar Yarım çay bardağı kuş üzümü 1 çorba kaşığı margarin Üzeri için: 2-3 dal dereotu Yarım çay bardağı kavrulmuş badem Hazırlanışı Çanak enginarları parça parça dilimleyin. Kuş üzümlerini kaynar suda 5 dakika haşlayıp süzün. Margarini derin bir tencerede eritin. Üzümleri margarinde birkaç dakika kavurun. Suyu ve kremalı tavuk çorbasını ekleyip, karıştırarak pişirin. Çorba kaynayınca, enginarları ekleyip, 10 dakika kısık ateşte pişirin. Çorbayı servis tabağına alıp, dereotu ve bademle süsleyip sıcak olarak servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.