![]() |
Sütlü Parpara
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Tarifi - Sütlü Parpara Yapılışı
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg GEREKLİ MALZEMELER: 4 su bardağı süt 4 dilim bayat ekmek Tuz (4 kişiliktir) HAZIRLANIŞI: Sütü küçük bir tencerede ısıtıp ateşten alın. İçine hafif tuz serpin. Bayat ekmekleri sütün içine doğrayarak servis yapın. NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz. Lütfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice açlıktan ölen çocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hiç aklımızdan çıkartmayalım. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.