![]() |
Sebzeli Konsome 2
Sebzeli Konsome 2 Tarifi - Sebzeli Konsome Yapılışı - Sebzeli Konsome Nasıl Yapılır - Sebzeli Konsome Malzemeleri
Malzemesi: 8 bardak et veya tavuk suyu 2 bardak su 500 gr. yağsız sığır kıyması 5 yumurta akı tuz 1 orta boy kereviz 2 baş patates 1 havuç 1 bardak iç bezelye Hazırlanışı: Bir kaba yumurta aklarını koyarak 5 dakika telle dövün. Sonra bunlara sığır kıyması ile 2 bardak adi su katın. İyice karıştırın. Sonra da yağsız et suyunu katın. Kapaksız olarak çok hafif ateşte 45 dakika kaynatın. Sonra bu suyu bir peçeteden geçirerek başka bir kaba alın. Bütün sebzeleri tavla zarı şeklinde keserek haşlayın. Süzülmüş kon-someye ilave ederek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.