![]() |
Terbiyeli Kuzukulağı Çorbası
Terbiyeli Kuzukulağı çorbası Tarifi - Terbiyeli Kuzukulağı çorbası yapımı - Terbiyeli Kuzukulağı çorbası nasıl yapılır
Malzemeler: 1 bayat ekmek 100 gram kuzukulağı 90 gram tereyağı 10 bardak su 6 yumurta sarısı Yapılışı: biraz tereyağını çukur bir tencerede eritin. kuzukulağının sadece beyaz kısımlarını ince ince keserek yağa katın ve 10 dakika kavurun. 2 tencereyi ateşten indirin. kenarları da dahil ekmek dilimlerini ve et suyunu tenereye ilave edin. tencerenin kapağını kapatıp 10 dakika bekletin. 3 karışımı yumurta çırpıcısı ile karıştırın. böylece ekmek iyice ufalanacaktır. 4 tereyağı ve yumurta sarılarını ilave ederken yumurta çırpıcısı ile karıştırmaya devam edin. 5 sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.