![]() |
Zencefilli Kereviz Çorbası
Zencefilli Kereviz Çorbası Tarifi - Zencefilli Kereviz Çorbası Yapılışı - Zencefilli Kereviz Çorbası Nasıl Yapılır - Oktay Usta Zencefilli Kereviz Çorbası
Malzemeler: 2 Kereviz 1 Patates 1 Havuç 1 Soğan 1 Su B. Et Suyu 2 Çorba K. Tereyağı 1 Çay K. Zerdeçal Zencefil Su Tuz Kekik Hazırlanışı: Kereviz, patates ve havucu soyup küp küp doğruyoruz. Soğanı ince bir şekilde doğrayıp tereyağı ile kavuruyoruz. Sıcak su koyup doğradığımız sebzeleri döküyoruz. Biraz zencefil rendeliyoruz. Sebzeler haşlandıktan sonra doğrayıcı ile parçalıyoruz. Zerdeçal, su, tuz ve kekik katıp karıştırıyoruz. Gerekirse biraz daha sıcak su koyup pişiriyoruz. Doğranmış kereviz yaprakları ile servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.